pondelok 28. decembra 2009

co zatial na blogu mam...


vsetky nove clanky sa zobrazuju na uvodne stranke,takze mate aktualny prehlad o najnovsom diani.
ostatne clanky su zobrazene v archive, ktory som nastavila po mesiacoch,takze ak si chcete vyhladat nieco z konkretneho mesiaca,nemoze tu uz byt jednoduchsie.
Co vsak,ked hladate konkretny clanok a neviete, v akom mesiaci bol zverejneny?
lahko: na tuto funkciu sluzia Temy. Kazdy clanok si totiz znacim podla tematiky, napr. Vianoce, dekoracie, a pod..takze ked si kliknete na napr. vianoce, vyhodi vam vsetky clanky z archivu /tutiz aj uplne stare/,ktore sa venovali problematike Vianoc, aj s fotkami...
a propo fotky, to je este vec, ktoru skumam,ako nahodit. Rada by som znova mala fotogaleriu,ako na freewebe,ale zatial som neodhalila na blogu priamu funkciu na to urcenu. Teda nasla,ale..je to prelinkovanie na webove albumy vseobecne na inom serveri. V preklade by to znamenalo to,ze na zhliadnutie celej galerie by som si musela zriadit ucet napr. na picassa,kde by som vkladala vsetky svoje foto a vy by ste si ich tam mohli prezriet. Lenzeee Nelinka by rada mala fotogaleriu priamo tu,na ucte, bez nejakeho prelinkovaniaaa...lenze...citaj vyssie:)
diskusia,komentovanie a vase reakcie...
od she-wolf uz padla otazocka,ci sa da na tomto blogu pisat komentar. Ano,da.Lenze nie do samostatnej knihy navstev,ako tomu bolo doteraz.Kniha navstev,teda spon ta,co som tu skusala umoznuje skor nieco..ako..vkladanie otazok. Takze by to mal byt nieco ako otazkovnik:))podmienkou na vkladanie otazok,vsak bolo prihlasenie sa.A viem,ze vela ludi tu nema registraciu,takze to nechcem komplikovat.
Vase komentare vsak moze vkladat jednoducho: ku kazdemu zverejnemu clanku,dole pod textom je slovcicko komentare /teda presnejsie komentarov/,staci na neho kliknut a uz pisete,viaceri a viackrat.
Ako vsak zistite,kto napisal a k comu...na to sluzi funkcia POsledne komentare v lavom menu, kde sa sumarizuju vsetky vase posledne odpovede.Jednoduche a prehladne,vsak?

povianocne pisanicko...

Ahojte vsetci moji mili,
akurat teraz po sviatkoch som si uvedomila,ze na svojej novej ci starej stranke som Vam ani nezapriala krasne vianocne sviatky. Bol zhon,nahanacka,takze na net,ci blog som vobec nemyslela.Preto takto dodatocne vyjadrujem presvedcenie,ze vianocne sviatky ste prezili hlavne v klude a zdravi.Vsetko ostatne sa totiz da vybavit za ucasti tych predoslych a dufam,ze Jezisko vam splnil snicky a pod stromcek ste si nasli,co ste si dlho priali:)
Momentalne som po dlhsej sviatkovej /no dlhej komu ako:)/ pauze opat v praci a strane sa mi nechceee sa vratit do kolobehu povinnosti.
Preto som sa prihlasila na blog a skusam,co vsetko tato stranka obsahuje,ponuka ...
ono som rada,ze uzivatelske prostredie je doknca v nasej matercine,ale niektore s nastavovaciek ako inak v anglictine.
Rada by som tuto stranku upravila na obraz tej predoslej,ale ako zistujem,zrejme to nebude bud take lahke,alebo nemozne. Ono kazda freewebova zalezitost ma svoje specifika a bud nam vyhovuje,alebo sa musime prisposobit:)
Zatial som sa nedopatrala k funkciam, ktore planujem..galeria, kniha navstev a pod....takze len lupa a hladat:)

utorok 22. decembra 2009

Vianocne tvorenie














tieto vianocne dekoracie su akiste niektorym zname...a zdobia ich bytiky:)

Privitanie

Ahojte vsteci,
dovolte,aby som Vas najprv srdecne privitala na svojej novej stranocke. Je sice viac menej blogovacia, zatial sa s nou iba skamaratujem..uvidim,ci bude vyhovovat a ci sa Vam bude pacit.Rada by som pokracovala v podobnom duchu,ako doteraz.
Uz mi strasne chybalo uverejnovanie mojich napadov, infosiek a milych slovicok pre Vas:)
Snad sa tuto v nasom malom kralovstve budete dobre citit,ako na predoslom freewebe.
Freewebs som pouzivala 2 roky a kedze jeho limitu obsahu som uz zaplnila,bol cas sa posunut dalej:)

pondelok 21. decembra 2009

Vitajte

vitajte mili navstevnici v pokracovani mojho weboveho projektu o tvoreni.
Dosial zverejnene data o mojom tvoreni a celkovo napadoch a vselicom..
najdete tu:
www.freewebs.com/nelkacreative

Pekne citanie:)


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails