štvrtok 18. februára 2010

Vysledky sutaze "sperky od Veverky"

Vitazkou sutaze sa stala Lucy/ she-wolf s takymito krasnymi fotkami:


Cervena sada sperkov: nausnice, prsten, privesok.

Srdecne blahozelam a krabicka na zelanie bude dekorovana podla jej zelania.
Nechajte sa prekvapit, aky dizajn si vybrala. No ja len musim skonstatovat,ze bude originalny a snad moje lave paprcky budu vediet zhmotnit predstavy:)

utorok 16. februára 2010

Sperkovnicka


Koho bude tato sperkovnickaaaaa????


zatial je cistucka, drevena...aka bude jej finalna podoba a zdobenie??

to zalezi len na Vas:)


pondelok 15. februára 2010

Sutaz s Veverkou...

Ahojte mile dievcence...



pred Vianocami ste sa niektore z vas so mnou zapojili do objednavky krasnych sperkov od Veverky. V ramci podakovania sa za uskutocnenu objednavku, ktorou sme podporili projekt zachrany zvieratiek som sa rozhodla vyhlasit sutaz


...o najkrajsiu fotku so sperkom od Veverky!!!!

Vyhra: krabicka na sperky s motivom podla vlastneho zelania.

Uzavierka sutaze: predlzenie do 17.2.!!!


Ako ste si iste vsimli,kazdy zo sperkov nesie svoj originalny nazov, ktory co to napoveda. Chcem,aby ste zapojili svoju fantaziu a sperk a jeho meno + kombinacia charizmy jeho nositelky vycaruju tu najoriginalnejsiu fotku.

Podmienky:


1. na fotke musi byt odfoteny sperk od Veverky.


Je uplne jedno,ktory si vyberiete. Ak napr.nausnice,nemusi byt vidiet celu sadu. Sperk by mal byt odfoteny najlepsie na jeho nositelke. Toto vsak nie je podmienka,napr.ak sa niekto nerad foti. Na fotke nemusi byt vidiet cela postava,dokonca ani tvar,napr.ak mate prsten,tak staci ruka a pod...Pre tych,co fakt neradi svoje telo fotia, ale ozaj uplne najposlednejsia moznost je naaranzovat sperk tematicky s okolim.Priklad, privesok s kobrou, naaranzovat privesok na skale, v piesku, v trave a pod.


2.kvalita fotky,aspon pozeratelna, to znamena,nie v noci,za sera fotene mobilom..


3. maximalne 3 fotky od kazdej sutaziacej. Nakolko niektore z nas si toho objednali viac a niekedy je tazke sa rozhodnut,ktory sperk je krajsi.

Priebeh sutaze:


Fotky by som rada poslala Veverke samotnej,nech vyberie,ktora sa jej najviac bude pacit a podla nej vystihovat atmosferu sperku,ktory pre nas robila.Samozrejme,ak by nahodou nemohla,tak je tu alternativa c.2: zo vsetkych fotiek budeme losovat jednu,ktora vyhra.




PS:zaroven pre vas vsetky prikladam otazocku,ci by ste suhlasili,aby fotky Veverka uverejnila pri svojich vyrobkoch. Niektore z nich ma este v ponuke,tak ako dalsiu z alternativnych fotiek by mala uvedenu tu vasu. Chcela by som jej tymto sposobom aj pomoctv ramci jej projektu na zachranu zvieratiek. Viete same dobre,ze dobra foto predava. A ak sa vam vase fotky budu pacit,tak by bola skoda to neurobit.


Ak by ste suhlasili,tak iba uveddte ku jednotlivje fotke,ci moze byt zverejnena,alebo nie. Ak nie,vsetky fotky ostavaju iba na mojom webovom ucte a po skonceni sutaze ich odtial stiahnem.


Cakam na vase odpovede.


Vasa


Nelka:)

piatok 12. februára 2010

aj potesit sa treba...

Na narodeninky som dostala od Alchymistov specialnu mnamkavu bonbonierku v skatulke tvare vajicka. Ked sa otvorila, vrchnacik sa vlastne pouzil ako stojan..domyselne. Hned mi bolo jasne,ze ta krabicka si u mna popracuje este na nejakych zaujimavych projektoch:)




napr. s kvetinkami s chilli paprickami?











kosicky z daaavneho jarneho aranzmanu sa pekne hodia napr. na sirotky, chryzantemky, na vresy?










ten vres je takyyy kraaasny ruzovy...











kvetinkovanie aj s mojim krasnym starozitnym salockovym kuskom zo zbierky
/prezradim,ze salocka ma este sestricku a dostala som ju od svokricky Alenkyyy, Alenkaa dakujeeeem/

pondelok 8. februára 2010

troska melancholie...

malo slnka, malo pohybu na cerstvom vzduchu...
chut po zmene...
aj to vsetko napomaha k nie prave jupiii nalade...


Co mozeme spravit, aby nam bolo lepsie?:
- troska sa rozhybat /nepripada velmi v uvahu, ked musim sediet pri PC/
-troska sa pritulit, alebo niekoho objat /to urobim, hned ako pridem domov/
-niecim malym sa rozveselit /v predvyplatne suchoty pripada do uvahy fakt iba nieco mini ..aturne.../
- naladit zmysly...
          CUCH: posteklit nostek nejakou prijemnou vonou /hned som aplkikovala..ucinok: mierne pozitivny/
         SLUH: chce to dobru hudbicku /tu mam na CD v aute, v praci nemozem zapnut repraky...skusim     vytiahnut sluchatka/...pustam nieco cez youtube...ucinok, znova viac prijemny
         CHUT: maly kusok cokolady to napravi...chuti dobre, mliecna Milka...ale efekt kratkodoby, kalorie dlhodobe. Toto asi nie je ta prava cesta. Urobim si caj...mam v zasuvke NA NERVY...no obsahuje medovkuuu,rebricek,skorocel, levandulu,lubovnik a pisu,ze ukludnuje nervovy system. Same dobre spravy. Ale toho caju by som potrebovala spon za kybel...cuckaam ho...asi musim pockat,kym zacne posobit /moja psychika na to,ze by mal caj posobit/.
         ZRAK: no to svoje okolie a zjavy v nom si bohuzial vyberat nemozem /skusam vygooglit nejaky pekny obrazok,co si hodim na pozadie/...nasla som, upload...maly usmev,ci skor uskrnok, ano...je to fajn..lenze ked si musim zapnut aplikacie k praci, fullscreen sa pod nimi strati ..efekt minimalny,takmer ziadny...
         HMAT: hmm...no tu je to problem...rozmyslam,co hmatove pozitivne by som tu v praci uchmatla...aaa...mame tu vystavenych firemnych plysakov /nik nevie,naco nam ich reklamka poslala,ale su tu.../..a mozem potvrdit,ze su uzasne hebuckii, pritulni..lenze..ako dostat k svojmu stolu 80cm medveda bez toho,aby som nebola napadna? no..tazko...takze dobry napad pada ...no nist..pozeram,co mam este okolo seba...a..maly plysacik v kabelke !!!,ktoreho som dostala nedavno od Lacka. Uz aj ho taham z tasky von. Na rozdiel od velkeho firemneho maca,som tohoto skoro v taske nenasla. Bol zahadzany dokladmi, klucami, diarom, kalendarom, kozmetickou tastickou...tak tento 10cm havino je teraz moje potesenie. Maly spratny, do ruky...nenapadny,nik si ho nevsimne..az teraz som zistila, ze je troska spinavucky a ma slucku na zavesenie na mobil. No hehe...bude to nastupca Hello Kitty,co mi odmietla zdobit mobil? a jednodocho si odpadla! asi nie...tento bude taky pracovny, rucno-stolny pre potesenie.
Tak troska som sa ukludnila ...aspon malicko...
Ako sa ukludnujete vy,ked mate obmedzene podmienky? rada privitam vase navrhy a mozno sa inspirujem:)

pondelok 1. februára 2010

Zimaaa..sneeh...vietor

Tuto zimu mame snehu,ze tunajsi veru dlho nemapataju. Na "dolniakoch" sa sneh drzi malokedy tak pevne:) teploty hlboko pod nulou....mrznu nam usi,nos, prsty...kalamita.Nevieme sa dostat do prace, teraz uz aj na vychode zaviati snehom...aj vlaky. Jedni sa tesia - aspon vykape vsetko zle, hlodavce, virusy, ale moze predsa aj to dobre - rastliny v zahrade, sklanicky, ruze...brr.niee...
Rybickam sme pre istotu vydlabali dieru v jazierku,nech aspon par molekul kyslika vzduchu maju. Ked som zbadala pri dome lopatuuu,tak som sa vytesila ako mala a sup urobit cesticku cez zahradu. No Lacko len krutil hlavou:))ale on nevidel,ze v zahrade uprostred snehu niekto den predtym opatrne cupital po snieziku skrz celu zahradu,aby sa dostal ku krmitku a mohol tam nasypat nejake zobance do krmitka. Tak som tomu dobrodincovi chcela tu cupitavu cesticku odhrabat.
Na zahrade na konci dediny sme isli nakrmit zimujuce zvery. Macky sice take gulate,ze sa ledva plantali, sa samozrejme nedali nukat a poctivo zjedli 3konzervy:) akoze musia mat poriadne elasticky zaludok:))) viac siroke,ako dlhe, fakt skor preskocit ako obehnut:)
Na stromceky a na drevenu konstrukciu sme povesali nieco "do zobaka" aj pre operencov. Vsak aj ti su nasi;) snad im Baumaxove lojove gule budu chutit. Vyzerali dobre,mozno keby som bola hladna..tak si zobnem:) doma som sa potom inspirovala a z nejaky tukovo-semiackovych zvyskov som pripravila domacu pochutinu. Zatial sa chladi v chladnicke, tak uvidim,co za cudo z toho vylezie. Dufam,ze mi to neofrflu...
Cestou domov som este ulovila par peknych sklenenych flias na decoupage a uz rozmyslam, aky motiv na ne hodim:)
U Lackovych rodicov sme sa  zabavkali s Oranzadou /to je nasa pricestovana macicka s oranzovymi flakmi na tigrovanej srsticke/.Je pritulna a da sa nosit na rukach, takze ma u mna 100 bodov:) zatial;)

PS: ako vacsinou, clanok bez foto..ale slubujem,ze hlavnych zvieracich akterov tu urcite odprezentujem....
zatial tu necham iba povievat zimnu TRAAVISSSKUUU...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails